Brasserie
Buxton

Pays
UK

Oatmeal Hopburst Session IPA – brewed with 15% oats and 10% wheat for a really full body and creamy mouthfeel. Very low bitterness but hopped and double dry-hopped with even more aroma hops than Axe Edge. The aroma hop is Cascade and dry hopped with Citra and Simcoe We first brewed a beer called Myrcia in collaboration with our friends Dry & Bitter, Denmark. However this beer is a new recipe for 2017 release and is NOT a vintage of the older beer. Best before 20 Feb 2020

Couleur : Blonde

  • Recette
    session IPA

  • Saveur
    Amère et Sèche

  • Alcool

Amertume
5/10

Acidité
2/10

Fruité
5/10

Caractère
4/10

Sucrosité
2/10

Fleche noire Direction la boutique

Abonnez-vous à notre newsletter

Nos dernières dégustations, nos coups de coeur et les vidéos de nos rencontres directement dans votre boîte aux lettres, une fois par mois.

Ce site n'utilise que des cookies nécessaires à son fonctionnement.